fbpx Skip to main content
actueel

Extreeem Rechts Slaat Terug

By februari 1, 2019februari 15th, 2019No Comments

Dat de affiche nogal heftige reakties uitlokt mag geen verrassing zijn. Half mei werden opeens overal door de stad affiches van ‘In het Hol van de Leeuw’ overplakt door deze poster… 

De dader bleef lange tijd onbekend, totdat het een groepering bleek te zijn die zichzelf bekend maakte als ’Groen Rechts’: Een Vlaamse Ku Klux Klan-nistische beweging die extreem rechts koppelt aan ecologische beginselen. Ongeveer even begrijpelijk als een Al Qaeida Kinderdagverblijf. Wat ’Groen Rechts’ betekent, is me overigens een raadsel. Misschien dat ze nieuwkomers op de fiets het land uit willen zetten.

Op hun hilarische website, die ik iedereen kan aanbevelen: www.groenrechts.be
zult u zien dat GR reklame maakt voor mijn voorstelling.
De website wordt beheerd door een schepsel genaamd Wolf Kussé.
Na Adolf en Gerolf kiest deze krijger ervoor zichzelf ’Wolf’ te noemen.
Waarom niet gewoon ’Leeuw’? Leeuw Kusse.

Groen Rechts: ´Tot onze grote walging stellen wij vast dat Meerman
een zeer walgelijk aanplakbiljet heeft onworpen. Op het aanplakbiljet
zien we hoe hij de Vlaamse Leeuw op homofiele wijze binnendringt…
Met spijt stellen wij vast dat het vaderlands symbool van miljoenen
op dergelijke wijze misbruikt wordt.´

Wat mij vooral opvalt aan dit machtige citaatje, is het woord ´homofiel´.
Op ´homofiele wijze binnendringt´. Ik weet niet eens wat dat is, op ´homofiele wijze binnendringen´. Sinds wanneer is anale sex een homofiele daad? A-sexuele personen zoals Wolfje hebben de illusie dat anale sex een homosexuele uitvinding is, maar ik ben ervan overtuigd dat er in de heteroscene even veel gekontneuktliktbeft wordt als in de homoscene. Trouwens… misschien is deze leeuw wel een vrouwtje. De Vlaamse leeuw heeft vooralsnog geen genitaliën (uiteraard).

Ecologisch, radicaal en anaal… Groen Rechts.

Ze haten buitenlanders, Vlaanderen boven, en… dat is een nieuwe variant: milieuvriendelijk!!! Ik geef u hier even de ruimte om adem te halen. Is het niet ontroerend? Buitenlanders Buiten en Kipjes Buiten (vrije uitloop (maar geen vrije inloop)). Ik noem het: Gaia voor Gajes.

Naast opkomen voor dieren ageren ze regelmatig tegen homo´s, en worden ze bijzonder kwaad bij de oprichting van holebi-bibliotheken, homo-boekenwinkels, etc.
Het is dus een groep latent homosexuele bestialen. Schattig. Hoe word ik lid?
Ik kan begrijpen dat deze groep verdwaalden opgewonden raakt van mijn poster,
en als ze willen, mogen ze er best eentje hebben. Gratis. Afwasbaar papier
(en gerecycleerd, trouwens!!!)

Hun vlammend betoog eindigt met de zin: ’Wij zullen het zeker niet bij een persmededeling laten…’ Oehhh, ik begin al te bibberen. Slapeloze nachten krijg ik ervan, als ik nadenk hoe Groen Rechts mij met hun sacoches te lijf gaat. Auw, auw, auw, terwijl ze roepen: ’Bukken, Meerman’, als Wolfje zijn welpje bij mij binnendringt. Houzee!

Kees Meerman

Leave a Reply