fbpx Skip to main content

Na de ravage van Smaad had Kees behoefte aan verstilling. Weg stand up comedy, weg grote bek. Kees richtte zich op de essentie.
Een gitaar, een piano en een stem. Dat was alles. Een humor die meer verborgen ligt. Gerijpt, intiem, en onbeschoft eerlijk.

In Mens te Koop heeft de harde lach plaats gemaakt voor een zacht gegniffel, de harde erotiek voor een tedere kus en de harde woede voor een cynische oneliner.Bovendien was het de eerste keer in de geschiedenis van de mensheid dat Kees zichzelf op piano begeleidde. Voor Mens te Koop maakte Kees drie religieus mooie vertalingen. Hij vertaalde een nummer van Prince, Neil Young en Tom Waits. Het is Kees’ meest intieme voorstelling tot nog toe.

“Kees Meerman is een ongepolijst talent dat vooral opvalt door zijn eerlijkheid en schaamteloosheid. Zijn zangstem is een zegen voor de kleinkunst.

Meerman kan stilaan op een cultstatus bogen. Zelden zie je een cabaretier die zo overtuigend spreekt vanuit een groot hart en een vrolijk grommende onderbuik.

Ga nu naar Kees Meerman kijken vóór hij in alle grote, uitverkochte zalen optreedt