fbpx Skip to main content

Wie de fuck is Kees Meerman?

Ik ben cabaretier, standup comedian, schrijver, acteur, zanger, stemacteur, singer songwriter, theaterdocent, zangleraar en danser. Alles wat ik doe doe ik met passie.

Ik werd van twee toneelscholen afgestuurd en deed een jaartje conservatorium zang. Terwijl ik op die scholen zat begon ik al m’n eigen ding te doen. Ik maakte op m’n 21e m’n eerste voorstelling. Ik maakte zeven voorstellingen en zes cd´s.

Op mijn 23e verhuisde ik naar Antwerpen. Ik woon in een magazijn waar ik les geef, voorstellingen speel en creëer.

Mijn werkplek is een laboratorium waar ik dingen uitprobeert. Het experiment is belangrijk in mijn werk. Iedere voorstelling is anders dan de vorige.

In mijn voorstellingen zing ik, stand up ik, poëzie ik, dans ik, gitaar ik, piano ik en doe ik nog van alles. In een adembenemend tempo, soms verstild. Allemaal eigen werk.

Mijn teksten zijn doorleefd, direct en doorspekt met humor. In een geheel eigen stijl. Muziek speelt een grote rol in zijn voorstellingen.

Ik ga geen onderwerp uit de weg. Maak wat ik maken wil, zonder me te storen aan de gevolgen die dat zou kunnen hebben voor mijn carrière, de kaartverkoop of de verkoopbaarheid van mijn optredens. Humor is een belangrijk element in mijn werk. Ik vind: een goede grap moet pijn doen.