fbpx Skip to main content

Zangles

Ik geef elke dag zangles in mijn magazijn. Ik studeerde 4 jaar aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen, waar ik in 2016 mijn diploma haalde. Wat mij betreft is het de beste zangtechniek ter wereld en het is een genot om mee les te geven omdat ’t werkt. Ik geef les aan death metal zangers, klassieke zangers, pop, rock, of eender welke stijl je maar kan bedenken. Ik geef privélessen en groepsles. Het leuke aan in een stad als Antwerpen wonen is dat ik les geef aan joodse, Perzische, Indische, Arabische zangers wat echt zo’n kleur aan klanken geeft; I love it! Ik geef zowel online zangles als live in huis. Zangles geven is één van de liefste dingen die ik doe.

Theatercursus

Ik geef heel het jaar door theatercursussen in mijn magazijn in Antwerpen. En ieder jaar is er de Zomerworkshop Theater. Een week lang theater.
Ik geef al vanaf mijn 26e les, en heb door de jaren heen een heel eigen stijl ontwikkeld, die gebaseerd is op improvisatie.
Anders dan vele improvisatie gezelschappen, is ’t mij niet te doen om de humor. Ik wil een oprecht, levend theater dat emotioneel is, confronteert, …, en soms hilarisch is.
Ik werk veel met het lichaam. Vanuit mijn dansachtergrond creëer ik een lichaamsbewustzijn die een heel nieuwe ingang voor spel betekent. Theaterworkshops geven is één van de liefste dingen die ik doe.

Theaterworkshop op maat

Ik geef regelmatig theaterworkshops aan bedrijven als teambuilding. Als je daar meer info over wil, stuur mij svp een email.

Neem contact op

De Zangcoach

Theatercursus