fbpx Skip to main content
actueel

Demo is Af!!!

By februari 1, 2019februari 15th, 2019No Comments

Ik ben op dit moment, es wie spiek, de laatste hand aan het leggen aan m’n demo. Het is een lange weg geweest, van de opname-apparatuur kopen in december 2016, daarmee leren werken, de nummers af schrijven en leren spelen, tot aan de werkelijke opnames, tussen november en nu. De samenstelling van de nummers is ondertussen al veel veranderd. Aanvankelijk was ik van plan een EP van 5 nummers te maken. Inmiddels heb ik ervoor gekozen dat het een volledig album van 10 nummers geworden. De titel weet ik al. Die ga ik nog niet verklappen.

Met trots kan ik ook aankondigen dat al mijn cd’s online staan (de nieuwe nog niet). Je kunt ze vinden op Spotify, Aaitjoens en… nou ja, overal eigenlijk. Ook kan je ze luisteren en downloaden via deze site.

Hetgeen ik nu ga doen is een producer zoeken. Dat is iets dat ik nog nooit eerder gedaan heb. Ik heb ’t nog nooit zo groots aangepakt. Mijn nieuwe album ligt in de steigers. Ik ben trots en kijk vol goesting naar wat komen gaat! Vanaf nu kan ’t snel gaan. Spannend!

Dank. Kees

Leave a Reply