Theatercursus


THEATERCURSUS

Alle informatie over de Theatercursussen vind je op de speciale site: WWW.THEATERCURSUS.BE

Een cursus van 10 lessen op woensdagavond. De nieuwe Theatercursus start in januari 2016

Dit is een workshop theater die je een totaalpakket biedt. Er wordt gewerkt aan spel, improvisatie, beweging en het creëren van een eigen persoonlijkheid op het podium.

Naast gezamelijke oefeningen is er, voor wie wil, ook ruimte om met je eigen ding te komen. Je kan hier werken aan een text, een act, een lied, stand up comedy of wat je maar wilt.

Kees geeft al 17 jaar workshops door het hele land en is gastdocent op ’t Conservatorium van Antwerpen. Zijn lessen worden gekenmerkt door humor, plezier, ontdekking en hard werken. Hij toert met een eigen theatershow door het land en maakte 5 cd´s.

’Waar ik anders blokkeerde heb ik nu een vreemd gevoel van vertrouwen. Dat komt door de aangename sfeer die wordt gecreëerd. Die cursus heeft bij mij een deksel van ’t potje gehaald, dat niet meer dicht kan. Het is ongelofelijk wat ’t bij mij los heeft gemaakt’

De lessen staan open voor ieder niveau. Zowel semi-profs als mensen zonder enige ervaring vinden hier hun ding. Leeftijd vanaf 17 jaar. Niemand is te oud voor deze cursus.

De lessen worden gegeven op een fantástische locatie op Antwerpen Zuid!
Magazijn Kees is de woon – en repetitieruimte van Kees Meerman. Een prachtige oude loft met een indrukwekkende sfeer en vrijheid.

Theatercursus op Woensdagavond

Data:          13, 20, 27 jan, 10, 17, 24 feb, 2, 9, 16, 23 mrt

Tijd:             19.25 tot 22.15uur
Prijs:            195 €
Locatie:       Magazijn Kees, Lange Elzenstraat 39, 2018 Antwerpen

Inschrijven: ikwil@Theatercursus.be

Meer info:    www.THEATERCURSUS.BE


Copyright @ 2001-2015 Kees Meerman